R290 (propaan) Chillers / Koelmachines

 

Chiller Concepts ontwerpt, installeert en levert R290 (propaan) chillers / koelmachines voor industriële toepassingen zoals proceskoelapparatuur. Wij staan voor een goede expertise en energiezuinige oplossingen binnen alle industriesectoren,die als vereiste hebben water/glycol/olie of emulsie te koelen. Chiller Concepts verkoopt milieu vriendelijke volledig recyclebare industriële koelmachines (Chillers) die in vrijwel voor alle toepassingen toepasbaar zijn kantoorpanden, nieuwbouw, serverruimtes, enz.

De koelcapaciteiten variëren van 0,89 KW tot 1200 kW. Onze systemen zijn toepasbaar in elk gebouw en zijn in staat om gebouwen te koelen, variërend van 1200 vierkante t/m 4,1 miljoen vierkante meter.

Binnen onze range van koelmachines zijn wij flink aan het innoveren een aantal van onze koelmachines draaien met het koudemiddel R290 (propaan) deze koelmachines zijn dan ook volledig recyclebaar.

Wij gaan graag met u opzoek naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf, aarzel niet neem contact met ons op. Hieronder vindt u een aantal van onze milieu vriendelijke installaties.